Cityplay

Cityplay

CITYPLAY – STRÄNGNÄS KOMMUN
Ladda ner - shoppa - bli belönad

  logo  

Du har väll inte missat Cityplay i Strängnäs kommun? Appen som belönar dig när du handlar på hemmaplan.  

Cityplay är appen som belönar dig när du handlar i city! Ladda ner Cityplay-appen, bli medlem, registrera bank-id. Sen är det bara att shoppa, fika, äta eller ta del av stadens alla nöjen som vanligt. Cityplay är helt automatiskt och belöningarna kommer direkt till appen utan att du behöver visa upp stämpelkortet i kassan. Inom kort kommer belöningarna att börja trilla in automatiskt.  

Cityplay kostar inget, så laddar ner den idag! Appen hittar du där appar finns.
.
SÅ FUNKAR DET

  illustrations_website-Ny-2048x738  

Cityplay är fulladdad med stämpelkort och erbjudanden från Strängnäs kommuns handlare. Cafeer, Restauranger och butiker är tillsammans med staden med och belönar dig när du handlar lokalt. Genom att koppla din bank med hjälp av ditt BankID så registreras dina köp på stan automatiskt. Cityplay-appen meddelar dig så fort du har en belöning att hämta ut. Med Cityplay behöver du aldrig mer komma ihåg att ta med dig dina stämpelkort igen. Cityplay kommer ihåg åt dig. 

Saknar du någon butik i Cityplay? Tipsa oss! 

Kolla på denna video som förklarar hur appen funkar: https://www.youtube.com/watch?v=7J-gb33tNnE

CITYPLAY ÄR MER ÄN BARA BELÖNINGAR
Cityplay är statshandelns samlingsplats. Här får du information om stadens butiker, restauranger och cafeer. Du hittar adress, telefonnummer, aktuella erbjudanden och info från butikerna. Cityplay innehåller också kartor och aktuell information om allt som händer på stan. Håll dig uppdaterad och bidra till en levande stad via appen 

Vanliga frågor och svar: https://www.cityplay.se/fragor-och-svar/ 

Vill du få en värdecheck att handla för efter din shoppingrunda på stan eller kanske en gratis fika efter ett stadsuppdrag? Vill du få värdecheckar från dina favoritbutiker och göra skattjakten i stadens gränder? Då är Cityplay den perfekta appen för dig. Handla exempelvis för 500 kr på klädaffären och få 50 kr att handla.
Självklart är ditt medlemskap gratis! 
Datum: 2021-06-17 10:28